Održavanje i razvijanje informacionih sistema

 

Mi smo firma specijalizovana za pružanje intelektualnih usluga i bavimo se projektovanjem i razvojem informacionih sistema podržanih računarima, zasnovanih na klijent/server tehnologijama koje obuhvataju LAN/WAN računarske mreže uz paralelan razvoj internet orijentisanih rešenja.

Razvoj informacionih sistema zasniva se na izuzetno stabilnim sistemima za upravljanje bazama podataka. Upravo stabilnost i izdržljivost jeste ono što je jedan od bitnih faktora za odabir platforme za razvoj. Stabilnost ovih sistema za upravljanje bazama podataka potvrđena je u mnogim domaćim firmama sa kojima uspešno sarađujemo.

Pored projektovanja i razvoja informacionih sistema, Natani pruža i usluge razvoja namenskih inženjerskih rešenja, kao i konsultovanja u vezi svih inženjerskih rešenja vezanih za IT segment. Pored svega nabrojanog, pružamo i usluge održavanja račinarskih sistema i komponenti.

Naša firma se bavi mrežnim rešenjima, isto tako pružamo usluge projektovanja, implementacije, edukacije, supervizije, i servisiranja. Od kako smo otvorili firmu početkom devedesetih primarni cilj nam je bio da kvalitetom i znanjem zadovoljimo naše klijente, što i uspevamo. Pored mreža pružamo i usluge rešavanja problema i servisiranja računara, naši tehničari i serviseri su uvek na usluzi i po pozivu izlaze na teren.

Imamo veliki broj klijenata koje uslužujemo, i sa njima imamo dugogodišnju saradnju, ako bi voleli da sarađujete sa nama, slobodno nas kontaktirajte. Kontakt...