Servis računara i opreme

Štampa

Pored projektovanja i uvođenja informacionih sistema, firma Natani pruža i usluge servisiranja računara i računarske opreme.
U okviru servisa svim našim klijentima je u toku radnog vremena na raspolaganju profesionalna tehnička podrška, a ujedno nudimo i najpovoljnije ugovore za održavanje i servisiranje računara i računarske opreme.

Sarađujući sa svojim partnerima u mogućnosti smo da ponudimo niže cene servisa i komponenti, pri čemu se kvalitet istih ne menja. Svaka veća firma ili preduzeće danas ima barem jedan računar ili mrežu koju neko mora da nadgleda i održava, a veći deo istih se susreo sa nestručnim licima koja su svojim nestručnim radom samo povećala troškove održavanja.
Zato Vam predlažemo sledeće, pozovite nas i vidite šta možemo da Vam ponudimo, a verujemo da nećete zažaliti, kao ni desetine drugih preduzeća i firmi sa kojima sarađujemo već godinama.

Ne ustručavajte se da nas pozovete i ako imate problema sa Vašom opremom:
Serveri;
Mrežna oprema;
Radne stanice;
Štampači;
Skeneri;
Servis i održavanje specijalizovane opreme;
Rezervni delovi.

Naši tehničari i stručno osoblje su Vam uvek dostupni, a terenska služba reaguje po pozivu, dokaz za ovo su brojna priznanja koja smo dobili tokom 20 godina postojanja u Srbiji i okolini.
Ukoliko imate problema sa računarskom opremom ili ste zainteresovani za ugovor o održavanju popunite Web formular. Naši serviseri će vas kontaktirati i brzo rešiti vaš problem.